Buna Eu SUnt Cristi.Cu prieteni mei Sebi Si va prezinta ZiarulTauOnline News By cristi

2011-01-29

 

Egiptul a "luat foc". Armata a fost trimisa in strada.

Protestele din Egipt iau amploare. Surse medicale au declarat pentru Reuters ca cel putin 13 protestatari au murit in Suez si alti 75 de oameni au fost raniti. Citeste mai mult

Au sanse insa doar cei care vorbesc doua limbi straine si evident cei care sunt dispusi sa-i intampine pe turisti imbracati in Mickey Mouse.
12 milioane de oameni care trec an de an pe la Disneyland in Paris asculta muzica gandita si scrisa de un roman. De 20 de ani Vasili Sirli este directorul muzical al parcului. A plecat din Romania pentru ca se simtea amenintat cu demisia prea des. Cand a si facut-o, Franta a devenit tara lui.
In parc mai lucreaza cateva romance, la birourile administrative si in restaurantul unui hotel. Iar din februarie, alti romani ar putea sa li se alature. Disneyland Paris recruteaza 3.000 de persoane, iar candidatii pot proveni inclusiv dintre Carpati.
Vestea ca Disneyland e interesat de Romania a ajuns si la Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca. In mod informal, un consilier de aici a fost anuntat de cei de la Paris ca se vor face recrutari si in Romania.
Pentru ca Romania este stat membru, orice companie din Uniunea Europeana poate face angajari fara a trece mai intai pe la autoritatile romane. Asa se face ca pe site-ul Disneyland Paris, la sectiunea recrutare pentru Bucuresti, apar joburi ca vanzator de bilete, angajat care se ocupa de siguranta copiilor in parc, persoana care face rezervari la hoteluri, barman, bucatar, responsabil de curatenie si multe altele. Conditia este sa fii prietenos, amabil si sa cunosti engleza si franceza.

Un caz unic in istoria justitiei americane a atras atentia jurnalistilor din intreaga lume. Este vorba despre un baiat de 13 ani care, in urma cu doi ani, a impuscat-o mortal pe iubita insarcinata a tatalui sau, iar acum risca inchisoarea pe viata.

 

Economia SUA a crescut cu 3,2% in ultimul trimestru din 2010
Cea mai mare economie a lumii a crescut cu 3,2% in ultimul trimestru din 2010, fiind sustinuta de cel mai mare avans din ultimii patru ani, de cheltuielile populatiei si de cresterea exporturilor. Citeste mai mult

 

 

 

Exclusiv :2011.01.28

 

Ioana Visan: "Intre mine si Berlusconi este o relatie de amicitie"

 

Arădean urmărit internaţional pentru tentativă de omor :

ARAD - Un arădean dat în urmărire internaţională de către autorităţile germane pentru infracţiunea de tentativă de omor (săvârşită în anul 2003) a fost reţinut de poliţiştii din cadrul IPJ Arad.

 

Jocuri mecanice confiscate de Gardă:

ARAD. 120 de aparate de joc mecanice tip slot-machine şi 168 de acceptatoare de bancnote şi componente electronice au fost confiscate de către Garda Financiară Arad în urma unei acţiuni de control derulată în vama Nădlac.

 

Atat Pentru Astazi va Pupic Pe Toti O zi Buna

Noul autor deocamdata la Horoscop voi incerca sa fiu eu

dar nu sunt expert ca si ia Trist